neljapäev, 14. mai 2009

Hei

Oleme jõudnud Perthi. Kõigepealt räägiks veel natuke Malaisiast. Niisiis peale 12 tundi sõitu astusime lennukist maha ja selline saun, et jube. Võtsime takso ja sõitsime hotelli, mis asus Down Townis, 80 km lennujaamast. Algul arvasime, et taksojuht teeb tünga, et 90 MYRi tahab saada, aga pärast saime teada, et ei teinudki.Väga tore! Hotell oli ka väga korralik. Hommikul tõusime 10.30 üles, et minna vaatama Petronas Twin Towers. Väljas oli ikka tõsiselt palav, õhku pole, jube piinarikas 10 minutit tornideni. Kuid vaateplatvormile me ei saanud, liiga hilja oli. Eks siis peab järgmine kord tulema... Tornides on hull shopping center- Luis Vitton, Gucci, Boss jne jne, hinnad olid ka suht krõbedad.
Mõtlesime, et lähme tagasi hotelli, avastasime hoopis, et võiks minna akvaariumisse. Suht lahe oli. Meie hotelli kõrval oli tavainimesele mõeldud super market. T-särgi sai 20 MYRiga.
Olime veel nii tublid, et kinkisime taksojuhile, kes tõi meid lennujaama, Tallinna sokolaadi.
Rääkis meile autodest ja elust ja teadis kus asud Soome, et Soome teeb neid telefone eksju? Algul pakkus, et Eesti on Hollandi juures. Inimesed on väga sõbralikud. Njah, siia peab tagasi tulema, põhiatraktsioonid jäid nägemata kahjuks.
Lennukis aina pasundavad kui teil on gripilaadseid sümptomeid, siis antke kohe meeskonnale teada, pistetakse teid puuri kusagile lennuki sabasse. Ei julge köhatada ka, kohe arvavad, et on Seagripp. Õnneks lennuk Perthi poole lendas välja õigeagselt. Vähemalt Malaysiasse lennates oli toit normaalne, nüüd oli vürtsine väkkk. Silver sõi kõik ära, õnneks sain magustoidust KitKatist kõhu täis :D.
Üks asi veel- mind vaadati nagu imelikku tänava peal. Et mis mõttes nagu- kas ma ei tohi käia paljaste õlgadega või on kleit liiga lühike. Kõik vahtisid, isegi naised, väga õudne. Nägu mul must ei olnud, hammaste vahel ka nagu midagi polnud.... Nägime ka paari kohalikku kes käisid lühikeste pükstega ja õlad paljad. Ju ma olen siis liiga blondi peaga, kui hakata mõtlema, siis jah, ma ei näinud ühtegi blondi peaga naist...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar