neljapäev, 15. oktoober 2009

Black Eyed Peas

Niisiis Black Eyed Peas meile eriti ei meeldinud. Show oli küll vägev- igasugune graafika ja valgusshow ning mõned head laulud ka.... aga vahepeal oli küll selline tunne, et läheks minema. Ei saanud aru kelle kontsertil me oleme. Kuna enamus liikmed on alustanud soolokarjääri, siis nad tulid vahepeal ükshaaval lavale ja hakkasid oma laule laulma. Mehed räppisid seal ja Fergie laulis mõned laulud. Igakord kui Fergie lavale tuli, läks raffas hulluks :D Enne lõpulugu oli enamvähem 10 minutit mingit pillimängu- jubeeeeee. Üldiselt oleme parematel kontsertitel käinud kui see!

Ilmad hakkavad soojaks minema, laupäevaks lubatakse 33 kraadi sooja. Meil õnneks veab, saame minna puu sisse korjama st päikese eest peitu. Mitte nagu mõningad- kes istutavad viinamarjapõõsaid põllu peal või siis korjavad tomateid jms. Seda kõike lõõmava päikese käes. Silver käsib kogu aeg vett juua, et muidu ei saa arugi kui lihtsalt pildi tasku panen- Fine- ma joon!

Ahjaa oleme jälle haiged. Kopp ees juba! Kurk valus, nohu, köha..... Paar päeva sai ka kodus vedeleda.... Farmist on ka pooled inimesed haiged, rääkimata raadiojuhtidest jne. Ei tea mis epideemia jälle lahti on.
Me kuulame hommikuti nn „ Hommikuprogrammi” – 2 meest ja 1 naine. Nagu Kivisaar jt, a Pille Mineva asemel on 10 x normaalsem naine. Üks päev oli juttu, et kellelgi hakkas öösel pea valutama. Võttis siis rohtu. Paar tundi hiljem ikka pea valutas, magada ei saanud. Mis siis lõpuks välja tuli- ta oli võtnud kassi kirburohtu. Mille peale siis tuli kommentaar- et vähemalt ei hakka enam sügelema. Nüüd kui mingi putakas hammustab või lihtsalt midagi sügeleb, siis esimene küsimus on- Kas kirburohtu võtsid? Siis ei sügele enam!!!

Sööge vitamiine, mitte kirburohtu ja püsige terved!
Päikest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar