teisipäev, 30. november 2010

Sünnipäevad/ Guildford






Vahepeal sai paar sünnipäeva maha peetud. Ütleme Glenile-Melile suure aitäh. Nagu ikka väike restoranis käik või grill ja ootamatud kingitused. Kui Silveri ema küsis, kas kooki ka ikka sain, siis oli vastuseks EI. Täiesti meelest läks ära selline asi- sünnipäevad ja kook ei sobi kokku enam :D. Lihtsalt pole magusaisu! Tööl söön ära paar flake`i (väikest sokolaaditükikest) ning kõht täis. Aga ikkagi telliti meile üllatuseks koogid.
Kuna Anne ostis omale blenderi, siis nüüd on tal hunnik raamatuid smootide ja muude jookide tegemiseks. Seega võime ennast hulluks blenderdada. Vähemalt toitume tervislikult, kui nii võib öelda. Smootist, mahlast ja paarist puuviljast päevas täiesti piisab. Eriti kui sooja on 36 kraadi. Temperatuur kõigub hetkel väga palju- üks päev võib kraadiklaas näidata +36, teine päev langeb +24-ni. Tavaliselt on temperatuur 24- 29 vahel. Uudistes öeldi, et selle aasta novembrikuu on aegade soojemaid, üle 40 aasta. Keskmine temperatuur oli 29,3 kraadi. Õhtud on veel tsipa jahedad... ja ookean oli ka veel täiesti friizing. Homsest hakkab ametlikult suvi, juhhuuu!

Kirjutaks veel oma piirkonnast, kus elame. Guildford on üks kolmest esimestest asustustest Swan River koloonias, mis asutati 1829 aastal. Miks ma sellest räägin? Nimelt meil käib kampaania, kus üritatakse päästa hotelli. Hotell põles maha septembris, 2008a. Kuna fassaad on 120 aastane, siis muidugi aktivistid üritavad seda päästa. Inimesed riputavad sokke aia külge, et toetada oma arvamust sellest põlengust- ehk kõik see asi lõhnab kahlaselt. Arvatakse et hotell pandi meelega põlema, et saada kindlustusrahasid. Riputasin minagi ühe soki sinna. Kõik need sokid ja sildid näevad päris naljakad välja.... või mis?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar