pühapäev, 31. mai 2009

Appiiii

Huhh, ma pidin täna südameataki saama kui nägin Silveri pluuse peal 10 cm putukat- selline pruun prussaka moodi elukas. Õnneks Silver viskas selle kähku välja :D Elliot ütles, et ta on majas selliseid veel näinud mingi 3 tk, väkk :D
Silver: „Järsku kuulen hirmus kisa, tule kohe siia appiii, ma siis mõtsin et tal triikides juhtus miskit, aga ei, leidis prussaka pluuse pealt. Vend rahulikult tsillis seal kedagi ei segand, Pirri kisa tegi poisi pool kurdiks pealekauba.... Tegin siis päästeoperatsiooni- prussakas plastkarpi ja lõikelaud kaaneks peale, vend aint kergitas vuntsi selle piale. Oli vist suht rõõmus, et sai minna välja tsillima, ning rahu ja vaikust jälle......Äkki tegi Pirr isegi püksid täis?!?!”

Ahh mine metsa Silver :D

Anyway Elliot ja Emma on siis need Inglismaalt pärit noored, keda oleme tundma õppinud. Nädal aega on siin elanud ka brasiillased. Tüdruk pursib inglise keelt, poisi vanemad on jaapanlased, tema, ei räägi mitte sõnagi inglise keelt. Kui nad sisse kolisid, oli neil 4-5 suurt kohvit asju. Süüa toovad iga päev kottide viisi. Ise veel õpivad hommikust õhtuni koolis.
Lõpuks olen ka paranenud Silveri nohust.(võtan ju vastu kõike mida jagatakse) Loodan, et seagripp polnud! :D Kui algul oli 12 inimest, siis 44, 66, 140, siis täna ütles et on juba 241 inimest haigestunud Sweinfluusse. Enamus muidugi idakaldal.

Autol on radikas korras, nüüd tuleb veel mingi mootori kinnitus paika panna, aga muidu sõidab küll.

Nädala lõpust alustame tööd York nimelises linnas. See on Perthist u 100 km ida poole. Mingi händimäni töökesed ja siis mina hakkan lapsi hoidma. Üks 2, teine 5 aastane. Nüüd siis tuleb teha nägu, et mulle lapsed õudsalt meeldivad :D:D Ahhh, pole viga küll ma hakkama saan, no worries! Muidu oleks ka töö garanteerid Margareth Riveri kandis, kolmeks kuuks. Peab viinamarjapõõsaid päev läbi lõikam ja ega raha ka palju saa. Kusjuures üüri peaks ikka maksma 150/in nädalas.
Seega, enne äraminekut peaks minema linnaga tutvuma ja pilte tegema.

Huvitav mis Pirr küll seal farmis teeb?!? Elukaid ju igastsuguseid, mine hullu tea jookseb lamba eest ka veel ära, rääkimata siis veel sealsest elust kuhu Linnapreili satub:D:D

Ahh mine metsa Silver, ma pole linnapreili! :)

Ilusat esmaspäeva hommikut Teile! Muahhh

7 kommentaari:

  1. Ei no see teineteise sõimamine oli küll siin blogis vajalik :D jah Pirru mine lapsi hoidma ehk godspeed vms, ja ära unusta esimesest päevast rääkimast ;) täitsa huviga loeks kui "hästi" sa nende lastega hakkama said. :)

    VastaKustuta
  2. Hehh eks annab infot kindlasti kuidas preili hakkama saab:P

    VastaKustuta
  3. Ahh mine metsa venna. Putukas oli ikka põhiteema, mitte see kuidas ma hakkama saan :D:D

    VastaKustuta
  4. hahaha :D see on u nagu huumorit lugeda :P

    VastaKustuta
  5. oota kuni sa neid toredaid "pisikesi" ämblikke kohtad, kes kasvavad u pesumasina suuruseks

    VastaKustuta
  6. Signe, ei hirmuta, ma juba kardan :S

    VastaKustuta
  7. mina küll usun et saad ilusti hakkama.

    VastaKustuta