kolmapäev, 20. mai 2009

Auto!

Muidu on Perth ilus linn, pole veel vaatamisväärsusi näinud, aga küll jõuab. Kõik on roheline, sooja on päeval kuskil +20 kuni +25, hommikuti ja õhtuti suht külm. Liiklus on nõme, kõik on vastupidi. Ei tea kuhu poole vaadatagi kui üle tee läheme. Valgusfoori taga võib end emaseks oodata, nagu Silver ütleb. Isegi Egiptuses on parem liiklus. Kui tuli läheb roheliseks, siis on kuskil 5 sekundit roheline ja kohe punane tagasi. Muidu rongid lähevad õigel ajal. Ja piletisüsteem on ka päris äge, valid aparaadist sobiva pileti ja maksad. Üks kohalik noormees Sidneyst ütles, et rongiliiklus on super võrreldes Sidneyga.
Majad on kõik ühekordsed, väikesed, aias erinevad palmid. Meil on tagahoovis sidruni ja apelsinipuu, naabril on laimid. Nii et kui teine kord läheb Corona jaoks vaja, siis tuleb sealt virutada :D Ühed krõpsud on ka väga head- laimi ja musta pipraga- laimi maitset on väga hästi tunda- nämma.... Muidu on toit suht kallis, vaatad küll et 2 või 4 taala, aga kroonides ikkagi kallis. Harjumatu on muidugi summad nagu 1,49 või 2,38- et mis mõttes nagu :D
Varesed teevad siin väga naljakat häält. Et kui Eestis on kraaks- kraaks, siis siin teevad vääks- vääks. Hommikuti mõnikord mõtlen, et krt kus see lind on, ma keeran ta kaela kahekorra, eip parem kolme korra :D
Eile kingiti meile auto, super- säästsime 1000- 2000 AUD. Aaronil seisab vana 88 a Holden niisama ja radikas on väike auk, loodame et saab ära parandada. No ja kuna meil on autot vaja, oleks see niisama aias edasi roostetanud. Loodetavasti auto tagab ka töökoha. Agentuurides on sildid üleval, et kui omad autot, anna kohe teada, saad tööd. Eks siis paistab....Kõik hakkavad naerma et 88 a oma, et osta uus. Krt mille eest me ostame uue masina? Pole veel tööle saanud.
Täna kolisid sisse kaks noort, pärit londonist. Ja Aaron läks oma kolme kuulisele reisile Taisse. Tal on seal ööklubi. Lahe! Alustas samuti backpakkerina ja vaata kuhu nüüd on jõudnud. Pärit inglismaalt ja selle kuu lõpuks saab püsivaks residendiks. Lisaks üürib ta välja oma korterit Perthi südalinnas. Saatsime CV-d ära ühele recruitment mehele ja ma kandideerisin Accounts Payable tööle- täna tuli vastus- ei saa! Krt! Ostime ka interneti pulga, seal raamatukogus võib lolliks minna, et netti saada.... Muidu eesti ja aussi ajavahe on ainult 5 tundi! :P Loodame, et homme on parem päev. Kell saab 9, aeg pessu ja magama minna. Good night, Mates!

3 kommentaari:

  1. vahet pole kui vana auto on,vähemalt liigub:D

    VastaKustuta
  2. sain ka nüüd kommimise selgeks:)

    VastaKustuta
  3. Tore, polnud ju nii raske :):)
    Jah, vahet pole. Aga hetkel veel ikka radikas katki...

    VastaKustuta