teisipäev, 12. mai 2009

Tere kõigile!

Oleme hetkel Kuala Lumpuri lennujaamas ja ootame lendu Perthi. Aga alustame siis algusest. Londonisse jõudmine hilines 10 minutit, lendasime Inglismaa kohal parema-vasakule, paremale-vasakule. Silver tegi nalja et piloot sügab kukalt ja mõtleb kus on lennujaam.... :D
Kotid saime kätte väga kähku ja jooksime bussipeale. Nägime veel vahepeal üht vanameest Uus-Meremaalt, oli just Euroopas puhkusel, selline lahe vennike, teadis isegi kus Eesti asub :)

Nii aaaagggaaa kust kurat see buss läheb? Otsisime mis me otsisime aga lõpuks tuli mingi grumpy old män, et teie ning teie kotid tahate ka peale tulla vä?.... Et nagu midddaaa?? Võttis meid peale ja hakkasime sõitma teise lennujaama poole. Suutsime sõita Heathrowi lennujaamani, kui järsku bussijuht võttis oma kodinad ja astus bussist minema... heh?
Siis astus bussi lõbus sell, et oh teie bussil on paar puudust ning edasi me teid ei lase....MIS MÕTTES?!? Palun lahkuge bussist öeldi teistele reisijatele aga meile- teie võite veel jäääda peale....Hetke pärast ilmus töötunkedes onu ning vahetas armatuurlaua pirni kribin-krabin ära. Meil kohe rõõmus meel jesss saab edasi minna, a siis järsku- nüüd minge bussist välja ,see buss sõdab garaazi....ARE YOU KIDDING?!?!Seisime nagu kaks napakat Heatrow bussijaamas näod pikad nagu banaanid, aaagaaaa meie???? Rõõmusõnum saabus järgmise tegelasega, teie buss saabub 30 minuti pärast Jehuuuu!! Onu Dave oli suht lahe tegelane, ilusasti seletas mis teoksil jne.

Peale chek-in'i Stansteadi lennujaamas valmistusime Kuala Lumpuri lennuks. Boarding time pidi olema 23.30. Aga mida krt, ootama ja ootame. Kell on lõpuks 1.25, lennuk pidi siis väljuma, aga eiiii. Lõpuks saabusid meeskonnaliikmed. Paistab et ühel mehel võttis soengu tegemine nii kaua aega, seepärast hilinetigi :D:D:D Lõpuks väljus lend kell 2.25 öösel, meie jumala magamata ja vihased et saaks lennukisse magama. Niih, saime magama jääda kui Attention- süüa saab, et nagu MIS MÕTTES 6.30 saab süüa hommikul, ei taha tahame magada. Mina ahmisin paar kartulast sisse ja natuke kana kah... siis aga peksin Silveri teise vahessse edasi sööma, sinna kus ta enne magas- laiutas seal kurat üle 4 pingi. Keerasin magama! Vahepeal näitas kell 8 kui silma lahti tegin, aga mis aja järgi seda ei tea :D Arvatavasti Londoni aeg. Siis anti vahepeal jälle süüa, väljas oli nii valge. Keerasime magama. Uuesti ärgates oli jälle kottpime ja kohe-kohe maandumine. Linna oli näha nii kaugele kui silm ulatas. Ja lõpuks 12 h tundi oligi läbi, uskumatu.

Rõõmsalt kompsud kaenlasse, naeratus näole Malaysia siit ma tulen!
Astume lennuki uksest välja,tunne nagu oleks sauna lavale sattunud jube jube keegi viskas leili v? Jalutasime siis edasi, kui jõudsime terminali juurde.
Hakkas pihta skäneerimine, et testida, kellel on seagripp. Huh õnneks meid siga nakatand ei olnd, seega terved kui purikad, astusime terminali poole. Jätkame pärast kui oleme Perthis....

3 kommentaari:

  1. Kujutan ette teie banaaninägusid :D
    Lendasite ikkagi ilma vahepeatuseta Kuala Lumpurini?

    VastaKustuta
  2. Kas vastab tõele, et Kuala Lumpuris ööbisite Tune Hotels'sis? Kui jah siis oleksin väga tänulik kui räägiksite selle hotelliga seotud kogemustest (bookisite netis? kas on ka nii ilus ja puhas nagu piltidelt vaadata võib? olite kesklinna või lennujaama Tune hotellis?)
    Tänud ette!

    VastaKustuta