esmaspäev, 27. juuli 2009

Park-grill-filmid-lingid

Tervitused!
Ilmataat lubas ilusat ilma, st päikest terve nädal, aga taevas on pilvine ja tunne on, nagu hakkaks kohe sadama. Läksime pühapäeval isegi Kings Parki, et päikselisi fotosid teha, aga kus sa sellega! Muidu oli fun, käisime Grahami ja Julsiga. Park on päris suur, eelmine kord jõudisme ainult veerand sellest läbi käia. Niisiis kolmas kord tuleb veel minna. Kolm on ikka kohtuseadus :)
Tagasitulles tegime tagahoovis väikse grilli, austraalia stiilis- ikka burgerid ja hot dogid. Uskumatult head tulid! Emma/ Elliot keetsid jälle oma kräppi, nagu alati. Kuidas nad saavad süüa iga päev ühte ja sama jama. Mingi kartuli- hakkliha- herne- juustu kemüüse. Iga Päev, Iga Päev!? Täna tutvustasime Emmale ka lõikelauda- Asoo kas meil on see olemas? Muidu ta lõikab kõike asju kapi peal.

Graham/ Jules ostsid uue auto eestlase käest, Mitsubishi Magna, 1994a. oma. Vanal autol tuleb mootor ära vahetada ja siis kavatsevad selle maha müüa. Meie autole tegi Silver südameoperatsiooni ära, praegu töötab ilusti!

Laenutame siin raamatukogust raamatuid ning DVDsid. Ega siin muud midagi teha pole. Hulluks lähme kodus istumisest! Saime kinnitust, et avokaado korjamise töö on meie. Ainult kindel kuupäev pole veel paigas. Mida varem, seda parem, muidu hakkame tõesti muru närima....
Lisasin siia lehele kategooria- lingid. Seal on link Western Australia, mis viib teid Lääne- Austraalia vaatamisväärsuste lehekülejele. Saate klikata kaardi peal- valida kohti ning tsekata pilte ja mis põhiasi- kadedaks minna!!! Meil lähiajal plaanis minna Pinnacle ning Wave Rocki vaatama.

Ahh jaaa, muidu kui me kunagi peaksime hakkama kodu poole liikuma, siis mul on vaja eraldi kondeinerit mänguasjade jaoks. Silver kogu aeg sikutab välja neid mänguaparaatidest. Täna sain eriti suure eluka- Stewie- Family Guy multikast. Lollitasime sellega keset suurt kaubanduskeskust, võtsime kahevahele, kätest kinni ja keksisime ringi. Grazy Estonians!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar