neljapäev, 6. august 2009

Farm

Käisime farmiga tutvumas. Koht asub 45-minutilise autosõidu kaugusel, Joondalup`ist natuke edasi. Eriti lahe on see, et farm kuulub soomlastele. Nad tulid siia elama 30 aastat tagasi. Mehele ei meeldinud Soome külm ilm ja niimoodi otsustatigi Austraaliasse kolida. Pidi isegi siin külm olema. Irww, ta peaks siis minema Malaisiasse, kus on nii palav, et pole õhkugi hingata. Naine proovis rääkida paar sõna soome keeles, arvasin et jäämegi soome keeles rääkima, aga ei. Ta ei oska enam, peab suhtlema inglise keeles. Nägime ka nende tütart, kes räägib puhtalt muidugi inglise keelt.
Farm on 16 hektarit suur, tööd peaks jatkuma 3-4 kuuks. Hakkame avosid siis korjama ja pakkima ning tuleb ka teha muud farmitööd. Tööpäev hakkab juba kell 7 hommikul kuni 15:30- ni. St et peame kodust lahkume kell 6 hommikul. Kahju, enam ei saa magada kella 1-ni lõunal. Saime kaasa apelsine ja greipe, super!

Emma- Elliot keetsid eile üllatus-üllatus- MUNA. Kus see ime tuleb, et ei tehtagi kartuli cräppy? Muidugi keetsid nad muna 25 minutit!?!? Koorimiseks pidid kasutama haamrit- hahhahaa. Peab vist kokaraamatu kinkima. Isegi mina oskan muna keeta. Jah, issi, lisaks makaronide keetmisele saan ma ka muna keetmisega hakkama! :D:D
Nad käisid ka poes maiustusi ostmas. Ehk siis 120 taala mitte millegi peale, ise kiruvad, et üüriraha pole. Imelikud inimesed! Ostsime maasikaid, nad ostsid ka kohe järgmine päev. Esimene kord kui ma näen, et nad söövad peale maiustuste ka puuvilju. Või kuidas neid maasikaid nüüd nimetatakasegi.... irw (blondid nohh) Ja täna tehti üllatus- üllatus hamburgereid.
Plika kandideerib mingile lapsehoidja ametikohale. Kvalifikatsioone pidi olema nii palju, et sobib manageriks, irw. Lubati 50 taala tunnis. Endal on austraalia kodakondsus olemas ja pole 6 kuu jooksul tööd leidnud. Silver ütles, et kui tema hakkab 50 tunnis saama, siis tema on Donald the Duck! Niiniiiiii, mina olen Kitten ja Silver on siis Donald, et Annel segamini ei läheks :D

Täna hommikul oli pilves ja sajune ilm- ei pidanudki minema jäätist müüma. Aga pärastlõunal läks ilm nii ilusaks. Homme siis jälle lahingusse, loodame, et ei saja!

Just helistati ja pakuti mulle mingit kontori tööd, no krt miks alles nüüd....?!

Järgmiste lugudeni!

4 kommentaari:

  1. YLLE:jäätise müügiga saate hea koolituse teeninduse alal.Sulle piret muidugi sobib rohkem kontori töö.

    VastaKustuta
  2. No vot, seda ma üritangi silverile selgeks, teha aga ta ei kuulda... :D:D

    VastaKustuta
  3. Kuidas jäätisega läheb? millal ja kuidas seis nüüd farmiga või plaanite ikka kontori töö peale jääda?

    VastaKustuta
  4. jäätisega ok, farmiga ei tea veel... täna sadas hullult ja poole päeva pealt lasti koju.

    VastaKustuta