teisipäev, 20. oktoober 2009

Soojalaine. Living with a bunch of pigs

Hei hei

Esimene kuumalaine üle elatud- laupäeval oli 37 kraadi. Ossapoiss kui palav. Hommikul kell 9 hakkasime jäätiseautot täis laadima ja 5 minutit hiljem- appi kui palav. Jäätisemix ja jää on suures külmkapis. Olekski sinna jäänud terveks päevaks.
Isegi jäätis, mida üritasin kliendile anda oli hetkega sulanud. Eks see oleneb masinast ka, millega jäätist teeme. Karavani jäätisemasin on oma 10 aastat vana. Mõned külmutavad kiiremini, teised aeglasemalt. Uuemad masinad hakkavad laulma, kui vaja mixi juurde valada. Ma algul mõtlesin et mobiiltelefon heliseb, aga järgi ei jää. Siis lõpuks valasin mixi juurde ja helin lõppes. Normaalne!
Öösel ka magada ei saanud. Õnneks pühapäevaks oli 27 kraadi ja see oli täitsa mõnus! Esmaspäeval oli taevas pilves ja vihma tibutas hommikul. Ööseks pidi isegi radika sisse lülitama. Nii et temperatuur kõigub hetkel üles- alla....

Panen paar pilti ka meie elust- olust. Need on siis pildid, mis kell 6 hommikul tegime. Köögilaud on kräppi täis- kui ennem olid seal ainult väikesed asjad- suitsud, läpakad, rahakotid, mõned raamatud jne, siis nüüd on lauast saanud riidekapp. Igaljuhul on terve laud riideid täis. Paar kontsakingi kah. Ahjaa puuduvad pesemata nõud.
Elutoas diivani peal peaks olema kate, mis on visatud ära sealt. Keegi ei viitsinud seda korda panna ja siis tuli vaikselt ära, nii et lõpuks loobiti seda ühelt diivani poolelt teisele ja siis lõpuks kurat teab kuhu. Väikse laua peal on tuhatoos, mustad- haisvad sokid. Ja kui see vaip oli enne valge, siis nüüd on see konituhast hall. Täna hommikul tööle minnes oli konid juba diivani peale kukkunud tuhatoosist ja riideid on kogunenud köögilaupeale suisa kuhjaga. Riided toolide peal on endiselt alles...

Meil on uus kass mõneks ajaks. Nimeks Charlie, kes on Kitteni ema. Nüüd ootab uusi poegi, saame uue kassi omale, loodetavasti. Muidu elab Joshi juures. Eelmine kord ta oli poeginud just meie toas. Aaroni sõber on hull Feng Shui tegelane ning ta ütles, et kass valib alati poegimiseks kõige parema koha. Mis on siis hetkel kõige põhjapoolsem tuba. Seega ma võtsin kõige parema toa sellest majast, yeah! Me olime ju esimesed kes said 3-e toa vahel valida. Mis muidugi tähendas ka seda, et Ben, kes Aasiasse reisile läks, pidi siit toast enne reisi välja kolima. Tavaliselt magab Charlie meie voodi all, täpselt peakohal. Ja millegipärast meeldib talle ronida kõrgele kappi, kus on pesu ja sokid. Nojah, ma loodan et ta sinna poegima ei lähe.

Viimane pilt siis mõistatamiseks. Miks me tegime selle pildi? Ootame kommentaare! :)

2 kommentaari: