teisipäev, 13. juuli 2010

Jälle see talv!!

Hellõu, hellõu


Saabunud on talv, mis tähendab seda, et vihma kallab täiega. Kõige nõmedam ongi see, et 10 minutit paistab päike, siis kattub taevas süsimustade pilvedega ja hakkab jälle sadama. 10 minutit hiljem jääb vihm järgi. Ning hakkab kõik otsast peale. Just siis kui mõtled, et võiks poodi jalutada, hakkab jälle sadama. Uudistes öeldi, et see on kõigi aegade teine talv, kus on nii külm olnud, -0,6 kraadi. Viimati oli nii jahe aastal 1983. Silver ja Allan läksid eelmine nädal Kalgoorlie. Silver hakkas kell 6 hommikul startima ja auto oli jääs!!! Nüüd on sadanud juba nädal aega järjest ja öösiti on kraade 5 või 8 või nii. Päeval max 18. Üks pilt sellest, kuidas tagahoovist on saanud väike järv! Kõige naljakam on see, et hobused on muutunud partideks!! Või siis on see võimalus, et ma olen lolliks läinud ning ei näe õieti?? Aga pilt ka sellest, kui ei usu!
Glen ja Mel läksid ka lastega Kalgoorlie ning Silver jõudis täna tagasi. Seal ilmad natuke ilusamad kui Perthis. Allan tuleb tagasi järgmine nädal ja viib meid loodetavasti lennujaama. Tahaks juba Taisse sooja minna, krdi külm on siin. Brrr!! Ei naera seal Eestis, me teame küll, et teil oli talvel -26. Aga meie jaoks on -0,6 külmmmmmm!!!

Aaron on ka tagasi! Algul ei pidanud ta üldse Perthi tulema, aga segased asjaolud tema maja rentimisega jne, tõid ta siia. Nüüd ta plaanib ühe maja maha müüa, et oleks lihtsam. Kahte maja ikka annab hooldada- ses suhtes, et rentnikud leida jne. Seega arvatavasti kolime me tagasi Bayswaterisse novembri kuus. Küll mitte sellesse samasse majja, vaid uuemasse ja natuke paremasse. Sest selle vana maja müüb ta maha. Majast, kus praegu elame muidugi loobuda ei tahaks, meeldib siin õudsalt. Aga nõme on see, et iga kuu peab olema summa arve peal, mis automaatselt maha läheb ning need inspectionid. Need läbivaatused nohh- iga kolme kuu tagant. Kas aed on korras, pliit puhas, vaibad plekkidetta jne jne. Lähipäevil lendab Aaron Inglismaale oma õe lõpetamisele. Ning siis jälle tagasi Taisse. Ei teagi millal aussi mandrile jälle satub. Küll ikka reisib kogu aeg!


Kass naudib täiega õueskäimist. Aga kui vihma sajab, siis tema õue ei kipu. Kohe on toas tagasi. Või üritad ta õue lükata, siis vaatab sellise näoga otsa- MIS??? Ma pean õue minema väää??? Nalja teed väää??







Väike pildiseeria ka- paar nädalat tagasi tehtud, kuidas kass naudib peesitamist.

Niisiis 20-ndal lendame Malaisiasse, kohe edasi Phuketi. Oleme seal 5- 6 päeva. Edasi võib-olla Koh Taole, Aaroni ööklubi üle tsekkama. Peale seda peab kuidagi jõudma Bankoki. Tutvuks linnaga mõningad päevad ja siis lend tagasi Kuala Lumpuri. Kuna eelmine kord ei jõudnud seal ringi vaadata, nii kiire oli aussi tulekuga (irww), siis sel korral loodame rohkemat näha. Tagasi jõuame 10.august. Eks siis selgub, kas peesitamise vahepeal jätkub aega ja tahtmist ka blogis midagi kirjutada. Kui ei, siis saate reisiuudised alles augusti teisel nädalal!

Senikaua aga nautige oma 30-ne kraadist kuumust, niikaua kuni seda jagub!
Tervitades ja igatsedes suve,
Piret & Silver

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar