pühapäev, 21. juuni 2009

Ametlikult algas talv!

Heippa kõigile. Vahepeal on nii paljugi juhtunud... kõigepealt saime omale uued üürilised. Brasiillased kolisid välja nädal aega tagasi ja asemele tulid noored Inglismaalt. Hakkasime juba kõigi imelike kommetega harjuma... Aga uued Graham ning Jules tunduvad palju mõistlikumad. Mida ei saa öelda Emma ja Ellioti kohta. Endal pole rahagi üüri maksmiseks, aga ostavad süüa kogu aeg, laenutavad DVDsid ning saadavad veel kingitusi Inglismaale. Kõigile sai öeldud, et majas ei suitsetada, aga Emma teeb seda ikka. Lisaks vahib lolli näoga otsa, et mis, ahh?
Tööst siis niipalju- keegi ei öelnud mulle, et see pole raamatupidamise töö. Neil oli vaja kedagi, kes tunneb programmi. Pean lihtsalt dokumente sisestama ja mõningaid raporteid tegema. Lisaks pean kohapeal viibima 8 hommikul kuni 6 või 7 õhtul, olenevalt päevast. That sucks! Reedeti kõige hullem. Sain koju alles kell 8.
Esimesel päeval küsiti kohe mu käest- Are you from Denmark or Sweden? Eiiii, ma olen Eestist!! Üks mees küsis millisest osariigist ma pärit olen? Ahh, mis osariigist, mis sa mõtled? Kas sa ei olegi siis Ameerikast pärit? Eiiiii, ma olen Eestist dumbass! Aaaa, aga kus see veel asub? Ja hakkas jälle seletamime pihta! :D
Muidu töökaaslased (kõik mehed) on lahedad, üritavad seal nalja teha ja lollitada. Aga kombed neil kahjuks puuduvad. Söövad, krooksuvad ning peeretavad. Jube!!! Lisaks ropendavad hullult- iga teine sõna on fuck või asshole. Iga lause lõppu on vaja muidugi öelda No Worries, mate! Mida ma kuulen oma 100 x päevas :D Üks päev õpetasin neile eesti keelt. Igasugused õõõ, äää, ööö, üüüd. Nalja igaljuhul sai!
Palgas olin natuke pettunud. Töötan seal oma ass off 10 h päevas ja siis 1/3 sellest läheb maksudeks ja pensionifondi! Mis mõttes nagu???? Üks päev hakkas hullult sadama ja ma olin hetkega läbimärg. Läksin siis töölt koju end kuivatama ja võtsin lihtsalt vaba päeva! A ja esimesel päeval kui tulin koju, nägi õnnetust. Auto lendas paar meetrit õhus, maandus külje peale. Kõik kohad klaasikilde täis. Lõpuks ronis sealt mingi inimene välja. Rohkem ma näha ei tahtnud! :D Töö on siis kuni reedeni, peale seda jälle vaja midagi otsida.

Silver on ka farmist tagasi. Naisel seal suri sugulene ära ja siis saatis Sillu koju. Ning sealne lapsehoidja ka vallandati. Väike laps kukkus aia otsast alla, aga lapsehoidja vaatas sel ajal telekat. Üldse oli kogu aeg arvutis passinud. Igaljuhul ööbis meil siin diivani peal ja leidis kohe töö farmis. Kuskil kolkas, lähim asutus pidi olema 300 kilomeetrit eemal, kus pole levi ega midagi. Tal ka vaja 90 päeva ju farmitööd teha, et viisapikendust saada. Õhtul siis helistas emale inglismaale, et tema läheb sinna tööle. Ema oli tumm, et mis mõttes nii kaugele ja seal pole levi jne. Nuttis siin ja lõpuks otsustas, et tema ei lähe ikka sinna. Oh come on! Eks ta ise hakkas kartma, kuna pidi nii kaugele kolkasse minema.... Igaljuhul emmed- issid kodus, me lähme ikka...
Huvitav kuidas ta üldse siia tulla sai kui emme kaugele koju jäi?!? Väga imelik igastahes ning ta isegi ei helistanud sinna kellegile, et ta ei tule. Talle pidi bussijaama inimene järele hommikul tulema ning arvestas sellega, aga tüdruk lihtsalt ei teavitand.

Eelmine nädalavahetus käisime Cottesloe rannas. Mul oli nii külm ja päevitamisest ei tulnud ka midagi välja. Aga Silver mängis ning lollitas lainetes, suurem laine tuli siis kohe vupsti jalad alt läind... :D Ja ta ei lollitanud, laine lihtsalt lööb jalad alt. Üldiselt oli rannas lahe, vesi oli soe kui juba sisse kukkusid. Vihma on sadanud siin juba mitmeid päevi järjest, kui seda saab vihmaks nimetada?? Rohkem nagu torm! Peaks ikka põhjapoole minema, seal vähemalt päike paistab ja on soe!

Õnnitlused siis vennale sünna puhul! Eks me hakkame sulle sinna kaarte saatma. Et neid kätte saada, pead vist hullult kätekõverdusi tegema!! Hahaahaa.
Teie seal siis joote ja laaberdate järgmised paar päeva jah?! Me peame siin tööd rügama, pole aus! Ilusat jaani ja hüpake meie eest ka üle lõkke! Pirru & Sillu

2 kommentaari:

  1. Oi tänan 3-e õnnitluse eest :D ja ära muretse ma ka siin 22. ja 23. tööl ;) Eks ikka hüppame kui lõke liiga suur pole :)

    VastaKustuta
  2. ära kurvasta, saate maksud ja pensi tagasi...

    VastaKustuta