pühapäev, 7. juuni 2009

Tööle

Te kindlasti mõtlete, et oleme jõudnud Yorki. Tegelt on asi nii, et Silver läks sinna üksi ja mina olen Perthis. Mulle pakuti raamatupidamise tööd. Richard, keda kohtasime Aaroni sünnipäeval, helistas lõpuks ja ütles, et leidis mulle täpselt sobiva töö. Väga kift! Lubas uurida, ehk saab Silver ka sinna lattu tööle vms. Närv on sees, kuna pean seiklema sinna kahe bussiga ja ei tea millises peatuses maha minna. Silveri tellitud GPS pole ka veel kohale jõudnud, tuleb enda blondi GPSi kasutada, oeh!

Igaljuhul Silver sõitis Yorki laupäeval ja nägi teepeal ka känguruid. Ma pole veel ühtegi näinud, ega katsunud. Helistab sealt tavatelefonilt, kuna mobiililevi pole, võib olla kuskil puu otsas ainult :D Farm pidi olema suur. Ta elab treileris maja kõrval, heheeheee. Oli seal lambaid taga ajanud, sest omanik müüs ära 120 lammast ja Silver pidi nad kõik kinni püüdma. Kujutan ette seda tagajamist :D:D Eks ta kirjutab ise täpsemalt kui tagasi lõpuks tuleb.
Nüüd peab nädal aega üksi siin hakkama saama. Pole kedagi, kes mulle süüa teeks, nuuuks. Peab rohkem Masterchefi vaatama, kus inimesed võistlevad tiitli peale- kes on Austraalia parim kokk. Väga lahe saade ja isuäratavad toidud.

Mis siis veel... käisin täna shoppamas, linnas oli hullult raffast ja hullult allahindlusi. Otsisin korralikke riideid homseks. Riiete valik on ikka väga suur ja enamus väga jubedad. Võib olla ma olen moest maha jäänud??? Seepärast ongi vist nii, et iga kord kui linnas käime, naerame end puruks. Oleks ainult fotokas kogu aeg kaasas. Topitakse omale selga igasugu imelikku asju, mis üldse ei sobi kokku. Näiteks käiakse toasussidega ringi. Sooja on päeval kuskil 20 kraadi, ühel tsikil oli pikk sulejope seljas. No jah, talv ikkagi!! Enamik on ennast käest ära lasknud ja lihtsalt väga lohakad. Tüdrukud istuvad rongijaamas maas, lakivad küüsi. Kui keegi vastu tuleb, siis ütleme- Vaata, mis ASI see veel on? Naerukrambid, naerukrambid :D:D Tüdrukud ei oska kontakingadega ka käia. Diskrimineeriv on see, et seljakott seljas käin poes ja kui välja tulen siis tahetakse koti sisu näha. Kas neil kaameraid siis ei ole?? Eestis küll pole niii! Swedpanga kaart ikka toimib enamus kohtades, aga American Expressi võib küll p*** pista. Kui seda näitan, siis öeldakse kohe, et meie seda ei aksepteeri. Mõttetu plastik :D
A ostsin siis eile kassile väikse konservi- see oli hallitanud! Läksin siis poodi tagasi ja vahetati ringi.  Mis ajast konservid hallitavad?? :D:D
Nojahh, hommikul siis 6 üles ja tööle. Aga mis ma ikka virisen – olen täpselt kuu aega logelenud, kuna Eestis oli 8-as viimane tööpäev.

4 kommentaari:

  1. Väga hea, olete end sisse sättinud, võin minna viisat taotlema:P

    St eelmine komm on vales kohas:D

    VastaKustuta
  2. Hehee, millal tuled siis? Aga ära arva, et sulle poliitilist varjupaika pakume, pole vabasid tube siin. Linnatänavad, bussi ja rongiliiklus on juba selge, et seda võime sulle õpetada :D

    VastaKustuta
  3. Et süüa saada on vaja poodi minna ja osta sealt Siberi pelmeene ja hapukoort-keeta pelmeenid-soovi korral praadida.kõik ongi kõht täis.
    Kas saadame retseptiraamatuid?

    VastaKustuta
  4. Sa ei taha teada palju maksavad siin pelmeenimoodi ollused- mingi 6-7 taala. Aga hapukoor on suht ok. Pole vaja saata retseptiraamatuid, saan hakkama. Aga võiksite saata musta leiba mingi 10 tk vähemalt, kohukesi ja siis et kohalikele kinkida- Eesti sokolaadi ning väikeseid viina/vana tallinna pudeleid :):)
    A ja riideid ka, siin suht külm. Ei raatsi poest osta, saatke kodust :P

    VastaKustuta