kolmapäev, 23. september 2009

Teisepoolt uut-huvitavat

G’Day Mates!
Aeg on möödunud kiiresti, vahepeal olin haige kodus. Asi lõppes sellega, et pidin ikkagi minema arsti juurde, et antibiootikume saada. Kallis lõbu! Kaua ikka suudab töötada, kui 1 päev on kõik OK, järgmine päev kurk valus, siis jälle OK?! Silver võttis ka paar vaba päeva- Tuula ütles, et pole mõtet tulla, et pakivad hommikul ja siis saadab kõik koju. Aga tuli välja, et ilm muutus ikkagi ilusaks ja raffas saadeti korjama. Kunagi ei tea mis ilm ees ootab. Ilmateadet ka ei tasu usaldada. Kui hommikul 5.30 sajab kodulähedal hullult, siis tööle jõudes päike paistab ja kurat- peab tööle hakkama. Päris palju loeb ikka see 55 km põhja poole sõitmine.... Eriti hea nali on see, et nädalavahetusi tõuseme üles ja vihma sajab. Tekib tahtmine helistada jäätisemehele ja küsida, et kas täna peab ka tööle minema, vihma ju sajab. Aga tema maja kohal päike paistab. Kuidas see võimalik on, millega ta selle ära on teeninud?! Tema maja asub ainult 10 minutit sõita meie juurest.
Täna hommikul oli siis uudis idakaldalt- LIIVATORM. Täitsa lõpp- liiva lendab näkku. Ja muidugi hommikul oli ka taevas täiesti punane olnud. Sellest võite lähemalt lugeda Allani blogist aadressil http://leppalintu.blogspot.com/ Ning tore, Allan, et ellu jäid! Sul kindlasti vaja aparaat puhastusse viia. Me just tegime seda täna. Muidu jäid täpid pildi peale. Loodan, et nüüd kõik korras.

Eile võtsime lennujaamast peale ühe eestlase. Ta oli terve suve eestis veetnud ja nüüd teise aasta viisaga tagasi tulnud. Diil oli siis selline, et tema toob meile 2 leiba, me läheme talle lennujaama vastu ja viime motelli. Leib on nämmmmmmmmaaaa.

Võtsime ka vaba päeva, et oksjonile minna. Silver tahtis nii väga minna, tal Jeepi vaja- Toyota Landcruiser. No jahh! Silver: ”Lihtsalt vaatame, mis hinnaga läheb müüki”. See oli politsei oksjon, mis tähendab seda, et need on politsei poolt konfiskeeritud asjad. Kui eelmine kord oli üks jeep müüki läinud 2500.- Mis on nagu üliodav, siis nüüd läks see Toyota müüki 15 000 AUD. Karm! Kuldehted läksid ka müüki kallimalt, kui nende tegelik väärtus oli hinnatud. Imelikud ikka ostavad.

Farmist uudiseid- ikka korjame ja pakime. Tuula ja Tauno tütar Jo ning tema mees Sebastian käivad ka abiks. Seega inimesi rohkem ja lõunaks on juba kõik treilerid täis. Ei jää muud üle kui pakkida- deem! Vanad peeruti saadeti teise farmi korjama, jalust ära nohh :D Mariale üritasime selgeks teha üks päev, et me läheme HOME, mitte HOMO. Tuula siis seletas, et see tähendab gayd.
Jason ja Sarah on muidu lahedad tegelased, aga nende lapsikused on nõmedad. Liikluses sõidavad meist mööda ja loobivad meie autot väikeste- põidlasuuruste avokaadodega või siis maasikatega. Mõnikord on auto täis kleebitud kleepse, mis pannakse avokaadode peale. Jason on ise 28, aga mõistus nagu 14- aastase omal. Kui mingi nali on, siis võib nädalaid seda korrutada. Küll on vaja teha piraadi häält ja küsida miljon korja- Pirate, kus on su papakoi? Rrrrrr, ärrrr, ärrrrr.

Mis veel.... Kuna siia tuleb nii palju lauljaid oma tuuridega, siis otsustasime ka minna mõnele kontserdile. Nimelt algul ostsime Britney Spearsi kontserti piletid- ma tean, te naerate kindlasti! Aga meil savi, Eestisse ta niikuinii ei tule. Või kui tuleb, siis alles 20 aasta pärast! Aaron siin rääkis, et tema tahaks Sandra ja tema tütre- Jadega minna vaatama Black Eyed Peasi. No ja niimoodi ostsime ka omale piletid. Mina tahaks hullult vaatama- kuulama minna Nickelbacki, aga pileteid pole veel ostnud. Naljaks said siis sellised sõnad nagu Black Eyed Spears ning Nickleblack. Et läheme Black Eyed Spearsi vaatama. (Sinise silmaga Britneyt vaatama)

Eile käisime ka linnas niisama kolamas. Ostime paar raamatud Austraalia kohta, päris huvitavad. Huvitav oli muidugi ka linnas üle tüki aja olla. Pilukad on endiselt terve Perthi vallutanud. Ja elukad liiguvad linnas ringi. Näigime ühte naist- jalas korralikud mustad püksid, seljas korralik pinstak ja jalas valged potased. Rõhutan- POTASED. Tekkis tahtmine auto aken alla kerida ja karjuda- kenad potased!!!!
Nädalavahetusel olin mina jällegi Wanneroos, seal võistlesid veoautod ja väiksemad masinad. Minu lemmik truck võitis, jeeee. Silver tuli ka pühapäeval sinna. Ilm oli muidugi jama- 15 minutit oli ilus, 5 minutit sadas ja siis jälle ilus, jälle sadas.

Tsau!

2 kommentaari:

  1. Piret, mis sa teed selle jäätisega?? :)

    VastaKustuta
  2. Kastan kuuma sokolaadi sisse. Kusjuures see kivistub hetkega ära ja ongi jäätis sokolaadiga :P
    Peate proovima tulema, muud üle ei jääääää!!

    VastaKustuta