kolmapäev, 24. veebruar 2010

Silveri sünna

Tere!

No nii Silveri sünnipäev peetud. Tegime kartulisalatit ja grillisime liha-kana. Mõned eestlased kutsusime kohale, Aaron-Sandra tulid ka ning Glen ja Joel. Joel töötas kunagi Gleni heaks, aga kuna ta lobises klientidega rohkem kui raha teenis, siis ta vallandati. Praegu tegeleb MotoPlexil sõõrikutega ja tal on oma jäätiseauto, mille ostis Glenilt. Vana sitt auto, mis on väga hullus olukorras. Vaene Allan, kes peab sellega päevast- päeva sõitma. Autol pole suuna-ega piduritulesid, rääkimata piduritest. Generaatorit peab täitma iga 4 tunni tagant. Meil peavad mõned genekad vastu 2 päeva- ehk siis üle päeva tangime need täis.


Igaljuhul Silveri kuulus kartulisalat läks kõigile peale. Rääkimata eesti viru valgest ja vana Tallinnast. Tordi tellisin ka. Kui esmaspäeva õhtu pidu teha, siis paratamatult enamus lähevad koju, kuna järgmine päev vaja tööle minna. Lõpuks jäidki siia „tolgendama” Glen ning Joel. Joel läks täiesti hulluks juba peo alguses, vaja oli särk ära võtta või tagumikku näidata jne. Ega ülemus ka parem polnud- Ric juba magas ning oli vaja markeriga selja peale joonistada igasugu lollusi. Tõestusmaterjal on piltide peal olemas ja nüüd oleks õige aeg välja pressida palgatõusu! Või mis? :D irww Mul oli tuju edasi pidutseda ja tantsida aga kuna nad olid juba sigalakku täis ning Glen tahtis jala hakata koju minema (5 km), siis jätsime nad siia magama. Joel aga otsustas purjus peaga ikkagi sõitma minna. Joelil on hüüdnimi kah- Loser või siis Donut Boy (luuser- sõõrikupoiss). Ning juhtus nii, et Joel ütles Gleni kohta Uncle Glen. Nüüd me siis kutsumegi oma bossi Uncle Glen, irww.



Laps on oma sünnipäevakingist vaimustuses- kinkisin talle auto, mis sõidab kütusega, õigemini nitroga. See mudelauto vajab rohkem hooldust kui tavaline sõiduauto. Kõigepealt tuleb läbi lugeda õpetusjuhend. Uue masina peab „sisse töötama”- 4 paagitäit lihtsalt tühjaks sõitma, ilma täisvõimsuseta. Mida me tegime eile ning täna sai korralikult autot retsitud. Päris hull värk kui kiiresti see auto liigub- kuni 75 km tunnikiirusega. Üks paagitäis kestab 10-15 minutit, siis on lõbu läbi ja peab uuesti tankima. Paak tuleb alati tühjaks sõita ja kui jätta auto seisma mõneks päevaks, peab mootori ära puhastama. Õigemini puhastama seda regulaarselt- mingid õlifiltrid jm asjad. Mul on hea meel, et Silver on kingiga rahul! Ahjaa Ric oli autost nii vaimustuses, et läks ja ostis omale ka ühe kasutatud mudeli. No jah, kui Silver läheb tööle, lähen ma parki autoga kimama. Väga fun asjandus on! Soovitan soojalt!


Siis veel uudiseid- isa läks eesti tagasi, Ric kolis sisse nagu te juba aru saite. Kuna peost olid kõik nii väsinud, siis täna võtsime vaba päeva ja läksime randa möllama. Kuumus lööb jalaga näkku, aga ookeani ääres on ikkagi mõnusalt jahutav. Kuigi liivapeal kõndimine on nagu praepanni peal käimine- jube kuum. Saabus jällegi uus kuumalaine ning homseks lubab 42 kraadi. Ehk saab lõpuks pruuniks?

Tsau, Tervitavad lapsed aussist!

Hääd vabariigi aastapäeva kallis kodumaa....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar