teisipäev, 23. märts 2010

Torm ja paintball

Tere, tere

Võib-olla kuulsite uudistest, et Perthis möllas eile torm. Tuul puhus 120 km tunnis ja vihma kallas oavarrest. Viimati toimus midagi taolist 16 aastat tagasi. Hetkel on ikka veel tuhanded majapidamised ilma elektrita ja lubatakse elektrit alles nädala lõpuks, jube.
Meiega on kõik korras. Elekter on vähemalt olemas, mitte nagu Allanil. Ning midagi puruks ka pole. Meil on maja taga katusealune ja kui tegime ukse lahti, siis vihma sadas isegi sealt katusealt täiega sisse. Igaljuhul äitah neile kes helistasid ja küsisid kas meiega kõik korras (nimesid ei nimeta :D)
Torm läks üle kesklinna lõuna poole. Jacobs Ladderi (Kings Parki) kõrval asuvad korterelamud upuvad mudast. Muidugi alumine korrus ainult. Natuke naljakas (nu tglt ei ole naljakat midagi) oli vaadata telekast kaadreid, kui näidati inimeste kortereid. Üks köök oli täitsa vööst saati mudasse mattunud, ülejäänd elamine lihtsalt kaetud sellega. Lisaks vihmale sadas ka golfipallisuuruseid rahetükikesi. Inimeste autod oleks nagu kuulirahe alla sattunud, muljutud ja täpilised. Silver tahtis veel auto katusealt välja jätta, et peseb puhtaks. Oleks hullem osa meid tabanud, oleks auto samamoodi olnud täpiline.

http://www.youtube.com/watch?v=7ZATbPdujWc

Käisime täna paintballi mängimas. Korraldaja jagas grupi pooleks- ning sattus nii, et võistkonnad olid järgmised. Punane tiim- Glen, Silver, mina ja Brandon. Must tiim- Ric, Luke, Kaja ning Allan. Kostüümidega oli muidugi väga palav. Ning see mask, mis pidi kogu aeg ees olema, see oli kohutav. Ajas higistama ja oli lihtsalt ebamugav. Kõik tahtsid seda kogu aeg ära võtta. Aga reeglid on reeglid, sest kuulid lendavad 200 km tunnikiirusega ja kui silma saad, siis pole silmast enam midagi järgi. Eriti lahe on, kui saad lasu pähe ja enam mitte midagi välja ei näe, kuna esiklaas on kollase blögaga koos. Ega see maitse ka just meeldiv polnud. Õnneks need lasud, mis pähe saad, ei loe, nii et võid edasi tulistada. Muidu oli lõbus, olid erinevad mänguväljakud ja erinevad reeglid. Küll pidi lipu viima platsi keskele ja selle üles vinnama. Siis pidi niisama tulistama vastasvõistkonda. Ühes mängus oli suur doubledekkeri buss. Üks tiim istus seal sees ja tulistas, teised jooksid kuskilt tagant ettepoole, et kätte saada „pommid”- 3 rägbipalli, ning viskama need bussi sisse. Jne, jne. Viimases mängus ainult võistles igaüks oma elu pärast ja pidi kõik teised kes ette jäävad, maha nottima. Enne mängu algust täitsime relvad alati ära, a viimases mängus jagati need viimased kuulid ära, mis ostime. Nimelt see kallis lõbu, 500 kuuli ja 80 taala, auc (inimene). Siis olid kõik kuulid otsas ja paljud lihtsalt andsid alla, et nohh, kedagi enam tulistada ei saa- tõstad käe püsti ja kõnnid minema. Kahjuks me olime nii kobad ja kaotasime mustale tiimile. Aga vahet pole, vähemalt oli lõbus. Järgmine kord teame, keda võtta kaasa ja keda mitte. Ricil on 10 sinikat ning ta juuksed on peale pesu ikka veel kollased. Silveril 3 ja ma leidsin endalt 4 sinikat. 2 on mõnusasti parema käe peal ja suht valusad. Üks tabas täpselt käeselga ja veri ka väljas. Aga pole hullu, kui haavad paranevad, siis läheme uusti lahingusse. Ei saanudki nagu õeti bossi tulistada, peab veel mängima minema. Hahaaa Silver tegi ebaausa lasu- kui kõigil olid kuulid otsas, lasi bossile mõnuga kuuli kannikasse.

Tööga oli ka eelmine nädalavahetus suht busy. Reede öösel 11 koju. Laupäeval terve päev motoplexil- nagu terve päev jälle!! Õhtuks parajalt sooda, aga olin nii õnnelik, et kassa klappis täpselt selle summaga, mis oli tegelikult kassas. Koju sai kell 1, ning hommikul juba 8.30 platis Whiteman Parkis, kus toimus massive car show. Kõik vanaaegsed ja uued, ägedad autod olid kohal. Õhtuks olid kõik nii läbi, et tahtsid kähku koju saada, aga kus sa sellega. Koristasime autod ja jäätisemasinad ära. Sõime veel Gleni/ Meli juures pizzat ja lõpuks viisime Kaja koju. Ning ise jõudsime 8 tagasi. Aga teate ju küll, et kui inimesed on üleväsinud, siis mõnikord ei olegi und. Seepärast sai jälle öösel hilja magama. Paari päeva jooksul pole ikka ennast välja maganud ning paintball väsitas ka hullult. Seega ikka veel üliväsinud....krt. Homme hommikul ka magada ei saa.... uusi uudised tuleb veel homme ja nädala lõpus. Aga arvatavasti räägime nendest järgmine nädal, ei hakka enne õhtut hõiskama vms.....

Minge paintballi mängima, soovitame!!
Sau

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar