pühapäev, 26. september 2010

Eestlastest, Pinnaclest ja muust

Paljud on kurjaks saanud, et miks pole blogi uuendatud. Vastus lihtne- pole lihtsalt aega olnud! Sisustasime Aaroni ühte maja. Pidi otsima voodeid jm stuffi. Siis kuskilt järelkäru sebima, et kõik mööbel kohale toimetada. Preagu elab seal majas 3 paari. Üks tuba veel vaba. Aaron siis käskis teise maja ka välja rentida. Ja kõik see trall hakkas otsast peale. Maja peaks täituma lähipäevil. Arvake kellega on tegu- eestlastega! No aga midagi pole teha. Meil on vabad ruumid, las siis elavad. Kuigi enamus eestlasi kogu aeg viriseb, kui kallis siin kõik on ja üür on ka kallis ja tööd pole leidnud, et mine või koju tagasi. Urr. Kohtasin ka inimesi, kes ei virise- ütlesid isegi, et söök odavam kui eestis. Võta nüüd kinni! Kuulutused on igaljuhul linnas üleval, et ootame ka teistest rahvustest inimesi. Kahjuks inglise keele praktika on 0, neile kes seda vajavad... Ühesõnaga sebimist on palju- ootame juba 3 nädalat trimmeri kütusepaagile korki, et saaks heina ära niita. Aga mida pole, on kork. Krt!

Täna just küsiti, et paljude eestlastega me läbi käime. Ses suhtes, et keda teame ja kes meil pidudel käivad aegajalt. Mõtlesin, et loendan nad kokku, sain üle 25. Ja kui otsiks neid taga- käiks baarides ja linnas, tuleks arv korrutada vist 5-ga. Sest iga päev voorib siia meeletus koguses eestlasi juurde. Eriti targad on muidugi need poisid/ tüdrukud, kes esitavad lolle küsimusi ja arvavad, et kõik töö ja elamine neile kandikul ette viiakse. Et siis küsimused stiilis, kas keegi saaks aidata töö otsingul, kust saaks elamise ning kas tõesti vastab tõele, et pean 3 kuud farmis töötama?? Ja siis kui sarkasmiga vastata, et mis farmist sa räägid, kus sa seda kuulsid?? Tööd saaks pakkuda ja elama võtaks oma tiiva alla, siis kohe, et ohh räägi täpsemalt- mis töö on jne. Lollid kuubis! Oi kuidas ma vihkan lolle ja juhme inimesi. No aitab nendest eestlastest.

Eile toimus Austraallaste jaoks suur sündmus- Footy finaal. Mis, uskuge või mitte, lõppes viigiga. Ning just finaali ajal ei ole lubatud lisaminuteid anda, kui seis viigis. Seega järgmine laupäev tuleb uus mäng, selgitamaks välja parimat aussi footy tiimi. Lisaks algas ka Perth Royal Show, mis on võrreldav Eestis nt Õllesummeriga. Müüakse ikka igasugu kräppi, nagu suhkruvatt, pudi padi, siis kõht läheb tühjakas ja võtaks mõne jäätise ka veel. Ühesõnaga ainult üks raha raiskamise koht.
Ilmad on läinud aina soojemaks, üks päev oli suisa +28. Paar nädalavahetust on olnud nii kiired, ainuke soov on, et järjekord ära lõppeks ja saaks koju! Lisaks footyle, müüme ka maahokil jäätist. Ning üks nv toimus võistlus aussi ja argentina (või oli see brasiilia) vahel- no igaljuhul vahet pole :D Nii et vaikselt vallutame Perthi!! Samuti algasid ka hobuste võidusõiduajamised, mis tähendab seda, et hilised reedeõhtud on sisustatud. Kaugel pole ka see aeg, kui algab Motoplex. Oi kuidas ma ei taha seda teha... Hea uudis on see, et maja on mõneks ajaks meie kahe päralt (+ BlackJack). Nimelt Allan läks nädala alguses Kalgoorlie ning Anne sõitis talle täna varahommikul järgi. Anne näeb vähemalt Austraaliat. Lastel algas jällegi koolivaheaeg- iga kahe kuu tagant on neil 2 nädalat vaba. Kas nad koolis ka käivad, või mis? Esmaspäeval järjekordne püha, nimelt tähistame lõpuks kuninganna sünnipäeva. Kõik osariigid tähistavad seda erinevatel aegadel. Meil loomulikul tööpäev.

Käisin ka Annega tänavaid tegemas. Alguses õpetasin teda ja hiljem lihtsalt käisin temaga kaasas müügi edendamise eesmärgil. Mehed tööstuspiirkondades olid muidugi häppyd- 2 blondi jäätiseautos!! Ja iga nädal olid nad väljas, et osta jäätist!! Kuna Silver oli just eelmine nädal Kalgoorlies, seal toimus 1 suur show, siis käisime tema alal. Ning reedel kui Silver oma ala tegema läks, olid meeste näod pikad. Hähh, öeldi et jäätist müüvad 2 blondi, aga oled hoopis sina!!! No arvatavasti läheks ise ka iga nädal jäätist ostma, kui seda müüks kena ja musklis poiss, või mis???

Käisime jälle Pinnacles. Allani sõbranna prantsusmaalt oli ka siin. Mõtlesime, et sõidaks lihtsalt linnast välja. Nägime parki päikeseloojangu ajal, mis oli väga lahe. Päike loojus vist paari minutiga. Pimedas tagasi sõites, hüppasid teepealt läbi kängurud. Samuti vudistasid üle tee paar jänest. Hmm peaks vist hoo maha võtma 120-ne pealt 80-ne peale??

tsau

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar