pühapäev, 5. juuli 2009

Klubiralli

Hei Mates!
Täna oli päris tegus päev. Läksime magama 6.30 hommikul ja tõusime kell 12 päeval. Aga kõigest siis lähemalt. Nimelt käisime esimest korda klubirallil. Üks tüdruk, Beth, sai 18! Jeeeeii! Fotograafiahuvile, omamoodi tüdruk. Saime temaga tuttavaks esimese õhtu peol. Ja ta on Aaroni tsiki sugulane. Muidu Aaron on ka tagasi paariks päevaks. Läheb edasi Inglismaale ja siis uuesti Taisse.
Osa raffast kogunes algul meiepoole jooma ja siis läksime autodega linna. Esimene koht kuhu maandusime, oli mingi pubi moodi koht. Päris suur ja raffarohke place. Ootamise järjekord oli kilomeetrine. Saime sinna eelisjärjekorras sisse, kuna Aaron tundis sealset DJ-d. Wicked! Viin koos red bulliga maksis 13 taala, corona oli 8,50. Tuttavaid kogunes sinna aina juurde ja enamus isegi mäletasid me nimesid. 3 kutti oli pärist ameerikast. Üks poiss, Danny, läheb varsti tagasi iirimaale. Kui ta küsis mu nime, ütlesin, et ta ei taha teada. Küsis kust pärit oleme, ütlesin Eestist. Tere, kuidas läheb? Ahhh, mis, sa oskad eesti keelt??? Ta oli nimelt Eestist olnud paar nädalat. Sõber elab kuskil 200 km Tallinnast. Wicked! Hängisime seal pubis paar tundi, siis suundusime teise klubisse. Saime sisse jälle eelisjärjekorras, sest sünnipäevalised on special guest. (Ehk Aaron rääkis turvamehe pehmeks) :D:D Sissepääs 30 taala 2 inimest. See klubi oli väga väike, aga hea muusikaga. Mõni oli riides väga ilusti, teisel jälle seljas lohvakas kartulikott. Ja muidugi mida suurem buub, seda rohkem on vaja seda näidata.
Pidasime vastu seal kella 5-ni hommikul, kuigi mitu korda käis mõte peast läbi, et peaks koju minema. Huvitav palju takso maksab...? Hmm... Igaljuhul Silver oli kaine, et Aaroni autoga tagasi sõita. Muidugi esimene pööre, mis ta tegi, oli vastassuunas. Uuuuups! Tagant inimesed karjuvad, apppi ta sõidab valel pool teed. Nohh õnneks autosid ei tulnud. Silver arvas, et see on ühesuunaline tänav. Kuna enamus on ühesuunalised siin linnas, seega arusaadav:D Uuuups nohhh. Selle asemel, et koju tulla, läksime hoopis Joshi poole. Elab siinsamas lähedal. Josh on pärit Uus- Meremaalt, elanud siin juba mitmeid aastaid. Esimesel peol oli tal seljas lahe kasukas. Eile kandis ta ilusti ülikonda. Lõpuks sõitsime autoga koju. Aaron, ise jumala purjus, kanepit tarbinud, sõitis tagasi peole. Graham ja Jules läksid just tööle hommikul vara. Unised näod ees, ehh te tulete klubitamast?? Sõime kõhud täis ja magama. Blackout!

Hommikul.... või siis lõunal....

Ajasime oma tagumikud voodist välja kell 12 ja tormasime varuosi virutama. Nimelt oli kuulutus, et auto ära anda ehk „tule ja rüüsta”. Meie autol ei käinud vasakult, väljapoolt uksed lahti ja eesistuja aken ei käi alla. Lisaks pole sellel mudelil ette nähtud peeglit vasakul pool. Kuidas nii??? Igaljuhul saime kõik vajalikud osad, mis tahtsime ja ajaviiteks puurisime katuse auke täis. Ehk siis virutasime katuseraami ära. Silver käskis mul ka oma käsi määrida, väkk, mina ei tahaaaa! Aga nohh, kruvikeerajaga ma seal mässasin. Vanatädile andsime väikse pudeli viru valget, mille üle ta oli väääga õnnelik. Küsis kust pärit ja muidugi mu valged juuksed oli sensatsioon.
Teel sinna nägime, et aedades vedelevad autod sildiga- For sale! Kõige odavam mida nägime maksis ainult 400 AUD. 1993 aasta Ford Mondeo, täiselekter. Läksime kohe Grahami/ Julsiga seda autot vaatama ja ostetud see saigi. Muidu peab kogu aeg teistele autot laenama. Nüüd on neil oma auto. 1 voolik on katki, aga auto on väga korralik. Silver parandas meie auto ukselingid ära ning paigaldas ka peegli. Wicked!

Igaljuhul Aaron saabus koju alles õhtul kell 8 :D

Järgmiste lugudeni!

4 kommentaari:

  1. Fine, Signe, ma muutsin sõnastust lõpupoole, nüüd peaks arusaadavam olema... :):):)

    VastaKustuta
  2. Ega blond ei saa asjast kohe aru, võtab aega. Ja mul olid ka liitlased, kes ei saanud pihta...
    :)

    VastaKustuta
  3. no jah me ei osanud ennast väljendada korrektselt, see on see peojärgne õhtu nohh, mõte ka ei jooksnud algul....

    VastaKustuta
  4. miks teil seal autod nii odavad on? visake mõni odavmäägi auto siia ka. Siin tahavad kõik vähemalt 2 k saada. Aga tundub, et oli vinge klubi ring ja Silver tegi sama triki mis mina :D Tublid olete;)

    VastaKustuta