teisipäev, 29. september 2009

Puhkus ja Yanchep NP

Hei!
Lõpuks üle pika aja, saime ka paar vaba päeva. Eilne päev oli vaba, kuna oli kuninganna sünnipäev, mis on muide, liikuv püha. Igal aastal on kuningannal sünnipäev erineval päeval, imelikud! Me siis ka otsustasime, et puhkame. Kuigi Glen tahtis, et me jäätist müüksime- Eiiiiiiii! Laupäeval hängisime jällegi Scarboroughs ja pühapäeval olin mina Whiteman pargis jäätist müümas. Ilm oli imeilus, sooja kuskil 23 kraadi, päike paistis ja raffast oli ka palju. Silver saadeti Wanneroo ringrajale kus võistlesid ainult mootorrattad. Ja tänaval hängis ta ka natuke, kuni lõpuks kõik jäätis oli masinast sõna otses mõttes välja pigistatud! Ei tulnud sealt enam mitte midagi!
Eile otsustasime minna Yanchepi rahvusparki, mis on farmist ainult mõne kilomeetri kaugusel. Ilm oli natuke vihmane ja pilves, aga pargis oli ikkagi väga ilus. Kängurud hängisid vabalt ringi. Aga kui lähemale läksime, siis jooksid kohe minema. Ei saanudki pai teha. Muidugi nägime ka koaalasid. Alguses otsisime taga, kus need koaalad siis on ja lõpuks leidsime- nemad hängivad lihtsalt kõrgel puu otsas ning põõnavad. Õnneks nägime ka ühte karvakera, kes tuli puuotsast alla sööma. Kuna ta peitis end lehtede taha, siis paremat pilti ei saanud.  Koaalad muutuvad aktiivseks õhtuti, päeval ainult magavad. Nad võivad elada kuni 15 aastaseks ja täiskasvanuks saavad 4 aastaselt. Vat nii!

Võtsime ka tuuri Christal Cave`i- see on koobas, mis on üks nooremaid- kõigest 200 000 aastat vana. Päris lahe oli. Pargis olles saime ka kõne Tuulalt, kes ütles et vihma pidi sadama ja pole mõtet homme tööle tulla. Väga hea- vaba päev!
Täna siis hängisime natuke linnas ja ostime uue laptopi. Nüüd ei pea nii palju selle pärast kaklema- niikaua kui Silver netis hängib, saan mina vähemalt blogi kirjutada või pilte laadida vms....

Uskuge või mitte, aga Emma sai lõuks tööle! Nimelt siis Coles`i. Mis on siis eesti mõistes Prisma või Selver. Pidi seal jälgima kliente, kes iseteeninduses kaupade eest maksavad. Siin on sellised aparaadid, kus lased ise kaubad läbi, paned kotti ja maksad, kas sulas või kaardiga. Emma siis jälgib, et kliendid ikka maksavad ka oma kauba eest, mitte ei pane kõike kotti ja ei jaluta minema. Töötab 3-4 päeva nädalas ja sellest ka mingi 3 tundi päevas.
Graham sai tööpakkumise Jahtklubi manageri kohale, pakuti sponsorviisat. Nad plaanisid minna veebruaris 3- kuulisele aasia reisile ja siis koju lennata. Pole veel otsustanud, kas jääda või mitte. Lahe, tahaks ka sponsorviisat! Kust saaks??? Hmmm.

Egas midagi, täna peab jälle varem magama minema, hommikul 5.30 äratus.
Ciao!



4 kommentaari:

  1. Tere tere Tallinnast...rõõm kuulda,et hästi läheb.Meil hakkab juba lörtsi sadama homme.
    Tundub,et te juba päris harjunud.Töö suhtes tasub vist alati midagi paremat otsida,et nagu siis äkki veab ja saate selle sponsorviisa.
    Millal muidu plaan siia kanti?Ega siin eestis eriti midagi teha pole kah.Masu aga kuidagi elame :)
    Martin O

    VastaKustuta
  2. Tere Martin! Sinna kanti tulla, hhhhmmm, mitte enne 2 aastat kindlasti mitte... Töö suhtes pole kurta, vähemalt on seda. Jäätisetöö on suht ok. Farm lõpeb novembris, eks siis hakkame iga päev jäätist müüma....
    Tervitused Austraaliast sinna külma eesti!
    PS, meil oli täna siin väääga soe :D:D

    VastaKustuta
  3. Tahan ka sooja :) Minu auto katus oli täna hommikul raheteradest valge :S

    VastaKustuta
  4. No aga Anne, milles probleem! Tule juba siia, kaua sa seal ikka kopitad!! :D:D
    Loodan, et saad oma kirjutamisega kiiresti ühele poole jne jne, tead küll mida mõtlen :P

    VastaKustuta